Systemet

Media Carrier - miljøvenligt og bæredygtigt reklamesystem

Vi tilbyder reklamer til køretøjer af enhver størrelse. Således kan I som virksomhed på en omkostningseffektiv måde eksponere jeres budskaber til et landsdækkende publikum.

Denne form for mobile reklamer giver mulighed for, at I skræddersyer jeres kampagner på en effektiv måde.
Med funktionaliteten i ​vores reklamesystem Media Carrier og vores kvalitetsbevidste montører sikrer vi hurtig montering af skinner og reklamer på bilerne, således at nedetiden bliver minimal.

Hvad enten der er tale om en ny montering af reklameskinner eller skift af reklamebannere til ny kampagne – hjælper vi gerne med at tilrettelægge monteringen og udskiftningen, så det om muligt sker samtidig med, at lastbilerne bliver lastet med nye varer.

Denne service gælder også for de af vores kunder, der vælger den fulde reklameløsning ved også at skilte med kampagne på køretøjets bagende. Vores unikke skinnesystem, Media Carrier er netop udviklet til, at kunne monteres også på bagenderne af lastbiler, trailere og andre køretøjer.

Det tager kun 30 minutter for vores montører at skifte reklamebannere på en trailer der måler op til 15 meter og har reklamer på tre sider inklusiv bagenden af traileren.

Reklamebannerne vi monterer kan bruges igen og igen. Det er velkendt, at reklamebannere og skinnerne der sidder på køretøjer er udsatte for vejr og vind. 

Derfor er vores skinnesystem Media Carrier og reklamebannerne udviklet i en kvalitet, der er velegnede til skiftende vejrforhold som tåler også bilvaskeanlæg. Der medfølger naturligvis vaskeanvisninger til vores kunder ved montering af Media Carrier skinnesystemet og dertilhørende reklamebannere.


Skulle det ske, at man som kunde ønsker at sælge et af sine køretøjer med vores påmonterede Media Carrier skinnesystem, så kan vores dygtige montører afmontere skinnerne og remontere de samme skinner på det nye køretøj. Genanvendelse af skinner og reklamebannere er medvirkende til vores bæredygtige reklamesystem.

Media Carrier reklamesystem tåler Truck wash

Media Carrier reklamesystemet er designet til at være robust og tåler at blive vasket i en vaskehal. Når du vasker køretøjet, hvor reklamesystemet er monteret, behøver du ikke bekymre dig om, at systemet eller farverne på reklamebanneret bliver beskadiget. Det forbliver sikkert og intakt, hvilket betyder, at du kan opretholde køretøjets renhed uden problemer.

Hvis du har brug for yderligere information eller har spørgsmål, er du velkommen til at spørge.