Lastbiler / Trailere

Lastbiler

Vi tilbyder lastbilreklamer i alle størrelser, hvilket giver din virksomhed en omkostningseffektiv mulighed for at nå ud til en landsdækkende målgruppe. Vores mobile reklameløsning gør det nemt at skræddersy kampagner efter behov.

Med vores reklamesystem, Media Carrier, og vores erfarne montører sikrer vi en hurtig og problemfri montage af reklamer på køretøjerne, hvilket reducerer eventuel nedetid. Uanset om du har brug for en ny installation af reklameskinner eller udskiftning af reklamebannere til en ny kampagne, står vi klar til at hjælpe. Vi tilpasser monteringen, så den kan foregå i forbindelse med lastning af nye varer på lastbilerne.

Denne service inkluderer også muligheden for at placere kampagnebannere på køretøjets bagende ved hjælp af vores unikke skinnesystem, Media Carrier, som også kan monteres på lastbil- og traileres bagende.


Det tager kun 30 minutter for vores montører, at skifte reklamebannere på en trailer der måler op til 15 meter og har reklamer på tre sider inklusiv bagenden af traileren.

De reklamebannere, vi monterer, er genanvendelige. Vi ved, at reklamebannere og skinner, der sidder på køretøjer, udsættes for vejrliget, så vores Media Carrier skinnesystem og reklamebannere er udviklet til at modstå skiftende vejrforhold og kan endda tåle bilvaskeanlæg. Vores kunder får naturligvis vaskeanvisninger ved montering af Media Carrier skinnesystemet og tilhørende reklamebannere.

Hvis en kunde ønsker at sælge et køretøj med vores monterede Media Carrier skinnesystem, kan vores erfarne montører afmontere skinnerne og genmontere dem på det nye køretøj. Genanvendelse af skinner og reklamebannere er en vigtig del af vores bæredygtige reklamesystem.Få et uforpligtende tilbud