+45 44921209 s.s@sgd.dk

SGD-Group tilbyder Media Carrier reklamesystem

Reklamebannerne printes i høj digital kvalitet. De er slidstærke, nemme at rengøre og kan genanvendes mange gange. Vores banner kan printes i en højde på maks. 5 meter, mens der ikke er noget maksimum i bredden. 

Skinnerne tilbydes hvide og sorte, men kan også leveres i andre RAL-farver. Media Carrier systemet kræver meget lidt vedligeholdelse og kan uden problemer gå gennem en bilvask. Skinnerne kan nemt fjernes fra køretøjet uden at efterlade mærker. Dette er især en fordel på leasede køretøjer. 

Skinnerne tilbydes med reflekser i forskellige farver. Samtidig er skinnerne fleksible og kan derfor både monteres på flade og buede overflader. Når først systemet er sat op kan vi hurtigt og nemt skifte reklamen. Dette betyder at der er en meget lav nede tid for jeres reklamer. 

Vores montører er meget professionelle. De er faguddannede indenfor smede- og tømrerfaget. Vi tilpasser Media Carrier systemet så det passer til lige præcis jeres køretøjer. Vi står 100% inde for produktet og kvaliteten af vores arbejde.

Vi monterer gerne reklamesystemet på jeres adresse eller på vores eget værksted. Når først systemet er sat op kan vi hurtigt og nemt skifte reklamen. Dette betyder at der er en meget lav nede tid for jeres reklamer. 

Kontaktprisen ved Media Carrier reklamesystemet er lavere end ved avis-, bus-, TV-reklamer og folieopsætning. Media Carrier systemet er hurtigere at skifte i forhold til folie. Derfor er prisen op Media Carrier systemet også væsentlig billigere. 

Få et uforpligtende tilbud

Det eneste vi skal vide er hvilken type køretøj reklamen skal sættes op på og hvilke mål køretøjet har.

Lyskær 1, 3 tv
2730 Herlev

+45 44921209

s.s@sgd.dk

28694733